Παράταση υλοποίησης του Προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων” έως 31/12/2015

Παράταση υλοποίησης του Προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών»

[27.04.2015]

Η ομάδα έργου της Corfu Planning σας ενημερώνει οτι το Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού αποφάσισε την τροποποίηση του Οδηγού του Προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών» (ΠΕΠ 2013)  ως προς την προθεσμία ολοκλήρωσης των χρηματοδοτούμενων επενδύσεων. Η προθεσμία ολοκλήρωσης των χρηματοδοτούμενων επενδύσεων δεν μπορεί να υπερβαίνει την 31.12.2015.
Προσοχή: τα έργα για τα οποία δεν θα υποβληθεί μέχρι την 30.06.2015 από πλευράς δικαιούχου Αίτημα Επαλήθευσης – Πιστοποίησης ή Αίτημα Τροποποίησης θα απεντάσσονται αυτοδίκαια από το Πρόγραμμα.
Δείτε εδω τον τροποποιημένο οδηγό εφαρμογής του Προγράμματος.
Η Ομάδα Έργου της Corfu Planning βρισκεται δίπλα σας για να σας ενημερώνει έγκυρα και με επαγγελματισμό για τις εξελίξεις στο πεδίο των χρηματοδοτικών προγραμμάτων & ευκαιριών της Ε.Ε.
Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζι μας συμπληρώνοντας το ερώτημα σας στην ακόλουθη φορμα & θα σας απαντήσουμε άμεσα:

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.