Άμεση Ενημέρωση απο τον ΕΦΕΠΑΕ για πληρωμή δικαιούχων

Μία νέα διαδικασία εγκαινιάζει ο ΕΦΕΠΑΕ στο πλαίσιο της έγκαιρης και πληρέστερης πληροφόρησης των δικαιούχων των προγραμμάτων που διαχειρίζεται με στόχο να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των ενδιαφερομένων που περιμένουν την εκταμίευση της χρηματοδότησης των πιστοποιημένων έργων τους.

Η διαδικασία εχει ως εξής:

Όταν ωριμάσει η πληρωμή οποιουδήποτε δικαιούχου και σταλεί η εντολή πληρωμής στην τράπεζα, ο ΕΦΕΠΑΕ θα ενημερώνει άμεσα με e-mail το δικαιούχο. Η λήψη του ενημερωτικού e-mail αποτελεί τον μόνο ασφαλή τρόπο πληροφόρησης του δικαιούχου για την πραγματοποίηση της πληρωμής του. Μετά τη λήψη του μηνύματος ο δικαιούχος καλείται να επικοινωνεί με την τράπεζά του, προκειμένου να ενημερώνεται για την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Για να αποφευχθουν τυχον καθυστερήσεις -καθως τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας στην ικανοποίηση των εισερχομένων αιτημάτων- οι δικαιούχοι υπο την καθοδήγηση  του συμβούλου τους πρέπει να δίνουν μεγάλη προσοχή στην πλήροτητα του φακέλου πιστοποίησης και την απόκτηση όλων των απαιτούμενων αδειών και εγκρίσεων κατα την υλοποίηση του σχεδίου τους και να μην περιμένουν τις διαπιστωσεις του αρμόδιου οργανου ελέγχου (φορέα διαχείρισης) για να συμμορφωθούν εκ των υστέρων.

Είμαστε πάντοτε δίπλα σας,να σας ενημερώνουμε με εγκυρότητα και σεβασμό,

Φιλικά,

The Corfu Planning Team