Προδημοσίευση της Πρόσκλησης για “Παροχή κινήτρων για την ανάπτυξη νέων προϊόντων/υπηρεσιών και ψηφιακών εφαρμογών/καινοτομία σε τομείς προτεραιότητας της RIS3 της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων»

Νέο πρόγραμμα επιδότησης αναμένεται να εκδοθεί από την Ειδική Υπηρεσία διαχείρισης του «Ε.Π. Ιόνια Νησιά 2014-2020» & τον ΕΦΕΠΑΕ  με θέμα:  “Παροχή κινήτρων για την ανάπτυξη νέων προϊόντων/υπηρεσιών και ψηφιακών εφαρμογών/καινοτομία σε τομείς προτεραιότητας της RIS3 της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων”. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει στο επόμενο διάστημα για υποβολή προτάσεων εφόσον ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες (προδημοσίευση, διαβούλευση, οριστικοποίηση επιλέξιμων ΚΑΔ, έκδοση οδηγού εφαρμογής). Το ποσοστό επιδότησης επί του επιλέξιμου προϋπολογισμού κάθε πρότασης θα κυμαίνεται από 60% έως 70% ενώ τα επιλέξιμα έργα  (υφιστάμενων – υπο σύσταση – νέων) ΜΜΕ επιχειρήσεων θα έχουν προϋπολογισμό από 20.000€ έως 285.000€.

Το πρόγραμμα αναφέρεται σε έργα που θα στοχεύουν σε συγκεκριμένους τομείς της Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3) οι οποίοι ενδεικτικά αφορούν σε:

  • Αγροδιατροφή/Γαστρονομία,
  • ΘαλάσσιαΟικονομία/Βιοτεχνολογία,
  • Δημιουργική/Πολιτιστική Οικονομία,
  • Ποιοτικός και Θεματικός Τουρισμός,
  • Πράσινη & Κυκλική Οικονομία,
  • Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (TΠE).

Η Ομάδα Έργου της Corfu Planning βρίσκεται δίπλα σας για να σας ενημερώνει έγκυρα και με επαγγελματισμό για τις εξελίξεις στο πεδίο των χρηματοδοτικών προγραμμάτων & ευκαιριών της Ε.Ε. Εαν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά (τηλ.2661020815) ή μέσω email  για να κανονισουμε μια συναντηση εργασιας ωστε να σας υποστηρίξουμε εξατομικευμένα, με εχεμύθεια, επαγγελματισμό και χωρίς καθυστέρηση.

Σχετικά αρχεία:  Προδημοσίευση_RIS-PIN-12-2019

* υπό προϋποθέσεις