Η Corfu Planning είναι μια εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών που απευθύνεται σε υφισταμένες και υπό σύσταση επιχειρήσεις και οργανισμούς Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα.

Έχοντας ως έδρα την Κέρκυρα, η εταιρεία βρίσκεται σε καίρια θέση έτσι ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί έναν πολύ μεγάλο αριθμό πελατών που κατοικούν ή έχουν έδρα στον νόμο Κέρκυρας αλλά και σε γειτονικές περιοχές παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίας ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα των τοπικών επιχειρήσεων και φορέων.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται σε τομείς όπως:

  • Η Εκπόνηση μελετών και η υποβολή προτάσεων για χρηματοδότηση μέσω προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής  Ένωσης (ΕΣΠΑ).
  • Ο Στρατηγικός και επιχειρησιακός σχεδιασμός,(Business Planning)
  • O Aνασχεδιασμός επιχειρησιακών διαδικασιών (BPR), η διαχείριση και ανάπτυξη ολοκληρωμένων συστημάτων πληροφορικής (ERP).
  • Κοστολόγηση & ανάλυση κερδοφορίας Επιχειρήσεων & Οργανισμών.
  • Σύσταση εταιρειών,Ανάλυση Κόστους – Οφέλους (Cost – Benefit Analysis), οικονομοτεχνικές μελέτες (Feasibility Studies).

H Corfu Planning στελεχώνεται από έμπειρους συμβούλους και μελετητές με υψηλή επιστημονική κατάρτιση και επαγγελματική ευσυνειδησία.Η επιστημονική κατάρτισή τους, καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα λειτουργιών προτείνοντας ολοκληρωμένες λύσεις. Διατηρεί το δυναμισμό και την έντονη δημιουργικότητά της, και λειτουργεί με ευγένεια, ανθρωπιά, αξιοπρέπεια και ήθος.

Πιστοί στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας ολα αυτά τα χρόνια δεν επιθυμούμε να διαφημίσουμε το Πελατολόγιο μας. Έχουμε μάθει να αφήνουμε τη δουλειά μας να μιλήσει για εμάς, διατηρώντας μηδενικό ποσοστό απώλειας πελατών & τους πελάτες μας ευχαριστημένους.

Corfu Planning,  ένας  Σύμβουλος δίπλα σας..