Αναβολή της υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων στη δράση digi-mobile για τις επιχειρήσεις της Αττικής

Η Κοινωνία της Πληροφορίας A.E. ανακοινώνει ότι προχωράει σε ολιγοήμερη αναβολή της έναρξης υποβολής προτάσεων στη δράση digi-mobile για τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας Αττικής, που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012, προκειμένου να βελτιστοποιηθούν  οι διαδικασίες υποβολής και αξιολόγησης των νέων αιτήσεων συμμετοχής και να αποφευχθούν αστοχίες που έχουν επισημανθεί μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης αξιολόγησης των αιτήσεων που υποβλήθηκαν φυσικά και ηλεκτρονικά από ενδιαφερόμενους στις λοιπές περιφέρειες της χώρας. Η νέα ημερομηνία και ώρα έναρξης υποβολής για την Αττική θα κοινοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.
Η δράση digi-mobile αξιοποιεί πόρους του ΕΣΠΑ 2007-2013 συνολικού ύψους 30.150.000,00 ευρώ και στοχεύει στην ενίσχυση πολύ μικρών και μικρών ελληνικών επιχειρήσεων, προκειμένου να αξιοποιήσουν καινοτόμες εφαρμογές σε «έξυπνες» συσκευές κινητών επικοινωνιών (smartphones) και υπολογιστές-ταμπλέτες (tablet-pc). Στο πλαίσιο της δράσης χρηματοδοτούνται οι ελληνικές επιχειρήσεις με σκοπό την προμήθεια, απόκτηση και ουσιαστική αξιοποίηση mobile εφαρμογών, ώστε να τις εντάξουν παραγωγικά στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.
Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο πολιτικής του ΕΠ «Ψηφιακή Σύγκλιση», αξιοποιώντας πόρους από όλες τις Περιφέρειες του ΕΣΠΑ 2007-2013 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από εθνικούς πόρους.
(Αναδημοσίευση απο http://www.ktpae.gr/)