Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με την ενίσχυση ΜΜΕ – Δωρεάν έλεγχος Επιλεξιμότητας


Δημοσιεύτηκαν απο τον ΕΦΕΠΑΕ οι Συχνές Ερωτήσεις-Απαντήσεις του Προγράμματος «Ενίσχυση ΜΜΕ Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών» . Μέσω των ερωτήσεων – απαντήσεων δίνονται διευκρινίσεις σχετικά με ζητήματα επιλεξιμότητας επιχειρήσεων, δραστηριοτήτων, δαπανών, σχετικά με τη διαδικασία υποβολής και τους κανόνες που διέπουν το συγκεκριμένο Πρόγραμμα (π.χ. Κανόνονας De minimis), σχετικά με τη βαθμολόγηση και τα καθεστώτα επιδοτήσεων.

Σε κάθε περίπτωση, θα συμβάλλουν σημαντικά στη πληρέστερη κατανόηση του Οδηγού του Προγράμματος, ενώ θα σας βοηθήσουν στην ορθότερη υποβολή της επενδυτικής σας πρότασης.

Σημειώνουμε οτι στο εν λογω πρόγραμμα αφορά την ίδρυση ή τον εκσυγχρονισμό επιχείρησης με επιδότηση που φτάνει έως το 50% επιδότηση σε επιλεγμένα επαγγέλματα.

Η Corfu Planning σας προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑΣ ωστε να μάθετε εαν η δραστηριότητα που σας ενδιαφέρει μπορεί να επιδοτηθεί . Απλά συμπληρώσατε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και στοιχεία σχετικά με την επένδυση που σας ενδιαφέρει να υλοποιήσετε και θα σας απαντήσουμε έγκαιρα, έγκυρα & με τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει. Τα στοιχεία σας είναι απολύτως εμπιστευτικά και θα χρησιμοποιηθούν μονο για τον έλεγχο επιλεξιμότητας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s