Νέο πρόγραμμα-Υφιστάμενες επιχ/σεις : «Ενίσχυση τουριστικών ΜΜΕ επιχ/σεων για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών»

Δράση «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ»

Ποιους αφορά:

Υφιστάμενες (έχουν συσταθεί έως την 31/12/2013) πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις, που απασχολούν κατά μέσο όρο την τελευταία τριετία τουλάχιστον μια (1) ΕΜΕ μισθωτής εργασίας.

Συνολικός Διαθέσιμος Προϋπολογισμός: 50 εκατ. € σε δύο κύκλους:

  • A κύκλος υποβολή προτάσεων μέσα στο 2015 – αρχές Δεκεμβρίου): 20 εκατ. € (40% του Π/Υ)
  • Β κύκλος υποβολή προτάσεων μέσα στο 2016 – αρχές Ιουλίου : 30 εκατ. € (60% του Π/Υ)

Αφορά σε επενδύσεις συνολικού επιχορηγούμενου προϋπολογισμού από 15.000€ έως 150.000 €

Το ποσοστό ενίσχυσης ορίζεται κατά μέγιστο στο 40% των επιλέξιμων δαπανών του επενδυτικού σχεδίου. Στην περίπτωση πρόσληψης νέου προσωπικού, το ποσοστό επιχορήγησης προσαυξάνεται κατά 10 μονάδες μόνο μετά την πιστοποίηση επίτευξης αυτού του στόχου.

Αναμενόμενα Αποτελέσματα: 600-700 επιχειρήσεις & 500 νέες θέσεις εργασίας

Σημείωση: Έως την οριστική δημοσίευση του οδηγού εφαρμογής ενδέχεται ορισμένα εκ των ανωτέρω να αλλάξουν.

Οι Σύμβουλοι της Corfu Planning βρίσκονται διπλα σας παρέχοντας αμεση,έγκυρη & αποτελεσματική ενημερωση για τις εξελιξεις στο τομεα των χρηματοδοτικων προγραμματων. Εαν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονισουμε μια συναντηση εργασιας ωστε να σας υποστηρίξουμε εξατομικευμένα, με εχεμύθεια, επαγγελματισμό και χωρίς καθυστέρηση.

*Δειτε εδω την προδημοσίευση .