Συμβαίνει τώρα! Ενίσχυση ΜΜΕ – Νέα Τροποποίηση Οδηγου Εφαρμογης

Απόφαση Τροποποίησης του Οδηγού του Προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών»

Η ομάδα έργου της Corfu Planning σας ενημερώνει οτι  ανακοινώθηκε μολις η Απόφαση Τροποποίησης του Οδηγού του Προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών».

Πλεον δινεται δικαίωμα για 3 (τρείς) συνολικά αντί 2 (δυο)  που ίσχυε αιτήσεις αλλαγης Φυσικου & Οικονομικού αντικειμένου έως 29/2/2016 και παρατείνεται το δικαίωμα υποβολής των τελικων  πιστοποιήσεων εως 31/3/2016.

Προσοχή: Αυτο δεν που δεν αλλαζει ειναι η υποχρέωση Ολοκλήρωσης των Πληρωμών του εργου έως 31/12/2015 οπως και η υποβολη αιτήματος αδειοδοτήσεων έως 31/12/2015!

*Δείτε εδω τον επίσημο οδηγό όπως ισχύει τώρα.

Οι Σύμβουλοι της Corfu Planning βρίσκονται διπλα σας παρέχοντας αμεση,έγκυρη & αποτελεσματική ενημερωση για τις εξελιξεις στο τομεα των χρηματοδοτικων προγραμματων. Εαν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονισουμε μια συναντηση εργασιας ωστε να σας υποστηρίξουμε εξατομικευμένα, με εχεμύθεια, επαγγελματισμό και χωρίς καθυστέρηση.